Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concurs de fotografia a l’entorn de les destinacions de les vacances d’estiu dels joves

És ja la tercera edició d’aquest concurs que vol mostrar el món amb els ulls dels joves viatgers, vol afavorir la seva creativitat i esdevenir un incentiu per millorar la tècnica fotogràfica.

Hi poden participar joves d’entre 12 i 29 anys, amb residència a l’Alt Penedès anterior a l’1 de gener de 2013. Hi haurà dues modalitats de participación, rèflex i móvil, i dues categories, ESO, per a joves entre 12 i 15 anys, i categoria General, per a joves entre 16 i 29 anys.

Tots els premiats rebran una còpia en format DIN-A3 o similar de la seva fotografia. Els autors de les 4 millors fotografies de la categoria ESO rebran un àlbum de fotos, amb un màxim de 100 fotos per àlbum. Dins la modalitat mòbil de la categoria General, es repartiran 5 premis consistents en una aplicació per a dispositius mòbils que facilita i millora la captura fotogràfica. Dins la modalitat rèflex de la categoria General es lliurarà un val de compra de 300 € per a material i aparells fotogràfics i dos vals de 100 € cadascun.

Es valorarà positivament que les fotografies reflecteixin la relació entre el viatger i el viatge, les diferents formes de viatjar i de gaudir del viatge, les diferents formes de viure i els paisatges d’arreu del món. El termini per a l’enviament dels treballs és el 28 de novembre de 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: