Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert de gralles dissabte per celebrar la festivitat de Santa Cecília

La Coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza per a aquest dissabte, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la plaça de Sant Joan, un concert de gralles per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

El concert anirà a càrrec de les diferents colles de grallers de la vila. Hi participaran A Contratemps, Grallers de l’Armilla, Grallers del Campanar, Els Margallons, Els Passerells, Els Pentatònics, Salsa d’Inxa, Grallers del Tec, Toc de Bacus, Els Vernets, Els Vinardells i Els Xerics.

Aquesta és una bona oportunitat per escoltar música de gralles fora del calendari festiu habitual com el Dia del Graller i la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: