Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càrites Interparroquial de Vilafranca participa en la campanya “Ningú sense drets ningú sense llar”

A causa de la crisi econòmica i social que patim, cada vegada més persones estan avocades a viure al carrer. Per posar en relleu aquesta problemàtica social i conscienciar la ciutadania de què ningú està exempt de l’exclusió social, Càritas Vilafranca participa activament en la campanya europea “Ningú sense drets, ningú sense llar” i organitza dos actes a Vilafranca.

El primer acte serà el dia 22 de novembre a les 7 de la tarda a l’Escorxador i consistirà en la presentació de les activitats del centre d’Acollida Abraham i una taula d’experiències amb persones que han patit l’exclusió social.

El segon acte serà el proper 23 de novembre, on a partir de les 11 del matí i fins la 1 del migdia i haurà jornada de portes obertes al centre d’Acollida Abraham, i posteriorment, se celebrarà un dinar compartit amb voluntaris, hostes i amb una sobretaula amenitzada amb artistes locals. Per apuntar-se al dinar cal inscripció prèvia al telèfon 93.892.13.61.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: