Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Berto Romero ha portat el seu humor sarcàstic al Casal de Vilafranca

Ha presentat el nou espectacle “Sigue con nosotros”.

Un vídeo en format informatiu enceta l’espectacle exposant que els rumors eren certs. Berto Romero estava travessant una etapa complicada. La fama se li havia pujat al cap, els traumes que implicava des de petit pel seu aspecte físic i la tempestuosa relació amb la seva família li havien fet anar donant tombs.<br />No estava bé, però ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està assolint la maduresa. Fregant els quaranta, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb els espectadors.<br />A més, amb humor, assegurava que haver fet un esforç per poder actuar a Vilafranca.<br />Berto Romero, és un humorista, locutor de ràdio, cantant i presentador de televisió català. És membre fundador de la companyia artística El Cansancio i forma part de l’equip directiu de la productora El Terrat. <br />Amb l’espectacle “Sigue con nosotros”, l’humorista barreja realitat i ficció en un monòleg que va evolucionant en cada funció i amb el que pretén bàsicament que els espectadors aparquin durant una hora i mitja els problemes que tenen a casa o a la feina.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: