Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Banc Sabadell reuneix empresaris del Penedès per explicar els efectes de la creació del mercat únic de pagaments

Banc Sabadell, amb la col·laboració de la delegació de l’Alt Penedès de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Unió Empresarial del Penedès, organitzarà el proper 12 de novembre al Vinseum de Vilafranca una jornada informativa sobre els efectes que tindrà per a les empreses l’assumpció de la SEPA o Zona Única de Pagaments en Euros.

A partir de l’1 de febrer de 2014, els sistemes nacionals de pagament seran reemplaçats pels instruments de cobrament europeus. Aquest nova modalitat donarà lloc a un escenari caracteritzat per una harmonització en la forma de fer els pagaments en euros mitjançant la utilització de tres tipus  d’instruments, transferències, càrrecs domiciliats i targetes de pagament. Gràcies a la SEPA, totes les operacions en euros realitzades entre els països participants quedaran subjectes a un conjunt de regles i condicions homogènies, per la qual cosa seran processades amb la mateixa facilitat, rapidesa, seguretat i eficiència com succeeix actualment en el mercat nacional.

La jornada que tindrà lloc al Vinseum comptarà amb la intervenció de Milagros Fondevila, Directora de Circulant i Cash Management International de Banc Sabadell. Fondevila explicarà als assistents els trets bàsics de la SEPA, les oportunitats de creixement per a les empreses que generarà la nova modalitat de pagament, així com els instruments de cobrament SEPA més adients.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: