Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’engega la campanya “Educació nutricional durant la menopausa”

La campanya està organitzada pel Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, amb el suport del Servei de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les llicenciades en farmàcia i formadores en educació nutricional Núria Figuera i Mercedes López oferiran xerrades gratuïtes i obertes a totes les dones per orientar sobre l’alimentació adequada per aquesta etapa de la vida contemplant les necessitats de la premenopausa, la menopausa i la postmenopausa, amb la finalitat de prevenir els riscos cardiovasculars, osteoporosi i altres malalties.

Com a part de la campanya s’ha dissenyat una “Enquesta Nutricional i de Qualitat de vida durant el Climateri” per valorar l’impacte que té aquesta etapa en la qualitat de vida, la salut i l’envelliment de la dona. Es tracta d’un projecte d’investigació, amb participació totalment voluntària, anònima i confidencial. Les dades seran analitzades en els departaments de Ciències de l’Alimentació i Fisiologia i Medicina Preventiva de la Universitat de Navarra.

Les xerrades tindran lloc avui a dos quarts de nou del vespre al gimnàs ED’s, de la carretera d’Igualada, a càrrec de Mercedes López, i 26 de novembre, a les sis de la tarda a l’Escorxador, a càrrec de Núria Figuera. L’objectiu és informar per ajudar a adquirir bons hàbits per viure una menopausa saludable i per arribar joves a una edat avançada.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: