Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui la Creu Roja projecta el documental 50/50

El Fòrum de Novembre és l’últim de l’any 2013, i és per aquest motiu que es realitzarà un Fòrum Solidari molt proper a un dels projectes que Creu Roja a l’Alt Penedès realitza actualment.

Consideren que és fonamental treballar per dignificar la qualitat de vida de totes les persones que pateixen càncer i necessiten rebre tractament de radioteràpia, tasca que du a terme l’Associació Ampert.  Per explicar qui són i quin és el seu objectiu hi haurà la presència del seu president en Joan Rios i d’una testimonia lluitadora i positiva, usuària i voluntària d’aquesta activitat, la Fina Solé. En finalitzar la part del fòrum projectaran el film <strong><span style="text-decoration: underline;">50/50</span></strong>. La projecció es fa a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de Creu Roja, a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: