Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui a les set de la tarda a l’església de Sant Francesc, de Vilafranca tindrà lloc el acte de presentació de Catalonia Sacra

Conscients de la importància del seu patrimoni cultural, de l’interès que genera en la societat, i del pes que va guanyant a Catalunya el turisme religiós, els Bisbats amb seu a Catalunya han impulsat Catalonia Sacra.

Aquest és un projecte de dinamització del patrimoni cultural que vol facilitar a les persones interessades la possibilitat de conèixer més de 300 esglésies de les 10 diòcesis catalanes.

Ara, la iniciativa es presenta al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. La presentació es farà a les 7 de la tarda a l’església de Sant Francesc de Vilafranca. L’acte estarà presidit pel Bisbe de la diòcesi, Agustí Cortés. També hi intervindran el Delegat Diocesà de Patrimoni, Xavier Armengol i el Coordinador de Catalonia Sacra, Dani Font.

L’acte es tancarà amb una conferència sobre el “Retaule de Sant Jordi i la Mare de Déu” de Lluís Borrassà, que es pot veure a la mateixa església de Sant Francesc. Cèsar Fava, adjunt de conservació de l’àrea de Medieval del Museu Nacional d’art de Catalunya, farà una conferència entorn d’aquesta gran obra d’art del període gòtic. Aquesta conferència serà la primera activitat del Bisbat de Sant Feliu en el marc de Catalonia Sacra. Es tracta de la presentació d’una “Obra Mestra”. Catalonia Sacra oferirà regularment presentacions d’obres mestres dels bisbats catalans.

 

En l’acte de presentació es donaran a conèixer les activitats que es faran al Bisbat de Sant Feliu en el marc d’aquesta iniciativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: