Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte arriba l’Índexmania, la festa del jovent de Sant Sadurní organitzada per la regidoria de joventut de l’Ajuntament

L’Índexmania pretén ser un punt de trobada de joves, entitats i grups en una activitats participativa i oberta a tothom,  pensada per donar un nou rumb a l’equipament de l’Índex.

A partir de les 11 del matí s’iniciarà l’activitat ‘Fem grafit’, en què es pintarà a la paret del Punt d’informació jove el grafit que hagi guanyat el concurs, així com el taller ‘Fisicomania’, per descobrir la física per mitjà de divertits experiments.<br /> A les 12 del migdia es podrà fer un ‘Tast de música’ i de xocolata, amb Lluna d’Asfalt, els grallers de Sant Sadurní i el conjunt vocal i Grup Combo de l’Escola Municipal de Música.<br /> A les 4 de la tarda hi haurà gimcana i berenar per a petits i grans, i a partir de les 5 començarà l’Espai 10 de Teatre i Dansa, amb mostres de 10 minuts on hi actuaran diversos  grups. també hi haurà espectacles, exposicions com la mostra ‘Ensenya els teus peus’ i foc i ritme final a partir de les 8 del vespre amb batucada dels timbalers Tabalots i encesa pel canvi dels Diables Se’m Refum donaran el toc final a la festa.<br /> L’Índexmania també acollirà la campanya solidària ‘Entre joves’ consistent en la recollida de material escolar bàsic destinat a Càritas Sant Sadurní. Tot el material ha de ser nou i es podrà portar fins el dia 5 de desembre a la Biblioteca Municipal, a l’Índex, a l’escola Vedruna El Carme i a l’IE Jacint Verdaguer, gràcies a la col·laboració dels joves corresponsals de Vedruna El Carme i de l’IE Jacint Verdaguer.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: