Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Approved for adoption és el Documental del mes al Casal

La projecció del documental Approved for adoption al Casal es complementa amb una xerrada sobre els reptes que han d’afrontar els nens adoptats a l’escola.

L’activitat El documental del mes porta demà i dissabte al Casal la pel·lícula Approved for adoption. El documental explica l’experiència del seu director, el dibuixant Jung, nascut a Corea del Sud i adoptat quan tenia quatre anys per una família occidental. Jung decideix, amb 42 anys, tornar a Corea i buscar el rastre de la seva família biològica.

El documental es podrà veure demà a un quart de nou del vespre i dissabte a les sis de la tarda. En aquesta segona sessió, el film es complementarà a partir de dos quarts de vuit amb la xerrada de la psicopedagoga i logopeda especialitzada en dificultats d’aprenentatge i llenguatge Mireia Sala, que parlarà dels reptes que han d’afrontar els nens i nenes adoptats a l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: