Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

60 assistents i 40 preguntes al Debat de l’estat de la vila de Sant Sadurní

Aquest dimecres es va dur a terme al Casal d’Entitats una nova edició del Debat general sobre l’estat de la vila, que va aplegar prop d’una seixantena de veïns i que va recollir més de 40 preguntes, queixes i suggeriments de la ciutadania.

Algunes de les propostes no es van poder abordar durant la sessió ni tampoc els veïns presents van poder proposar-ne d’altres al llarg de l’acte,  ja que el reglament del Debat limita a deu les preguntes que es poden presentar el mateix dia de la sessió. Tot i així, l’alcaldessa Susanna Mérida, es va comprometre a que el govern revisaria i analitzaria totes les aportacions presentades.

La millora dels carrers i l’estat de la via pública, la denúncia d’actes incívics i consultes sobre diversos equipaments i serveis municipals van esdevenir els assumptes centrals de debat tant entre els grups municipals, com pel que fa a les qüestions plantejades per la ciutadania. També van sorgir algunes reclamacions al voltant de les molèsties que ocasionen la celebració de festes i actes lúdics al carrer durant la nit, la mobilitat i el trànsit o com fomentar el voluntariat i accions en benefici de la comunitat.

Durant la primera part del Debat de l’estat de la Vila, diversos treballadors de la Casa dels Avis es van manifestar silenciosament portant cartells i pancartes en què criticaven les mesures adoptades per l’equip de govern en relació al servei i les seves condicions laborals.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: