Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

469 films de 66 països al Xè KODigital Festival Internacional de Sant Sadurní

A dos quarts de 9 del vespre s’inaugura aquesta mostra de cinema solidari amb la projecció de Ventre Blanc presentada pel seu director, Jordi Lara, i amb presència de la Federació Catalana de Cineclubs.

Aquesta desena edició del KO&Festival Internacional de Cinema  destaca per la  internacionalització definitiva de la mostra, ja que les 469 pel·lícules provenen de 66 països diferents. Del total de pel·lícules presentades, 209 són estrangeres i 303 de l’estat espanyol, de les quals una seixantena són catalanes i algunes coproduccions. El fet que enguany s’hagi obert la possibilitat de fer arribar les pel·lícules per mitjà de plataformes digitals n’ha afavorit la difusió i l’increment de participants.

Com a novetats, el festival té un cava propi, l’Art Solidari, tindrà dues sessions a l’Escola del Carme per acostar el cinema als més joves i ha incrementat les setmanes de projecció fins a tres.

Les projeccions, que començaran a dos quarts de 9 del vespre, es faran de dilluns a dissabte, del 4 al 23 de novembre. Totes les projeccions són gratuïtes i es realitzaran al local dels Amics del Cinema, al carrer Industria, 34.

El lliurament de premis serà el dia 14 de desembre a partir de les 5 de la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: