Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1a convocatòria de subvencions per activitats culturals o festives a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals o festives d’interès públic local. El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert des d’avui i fins al 20 de desembre.

A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de gener fins al 30 d’abril de 2014.

Les sol·licituds es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, al Servei de Cultura, a l’Escorxador, i també es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament, <a href="http://www.vilafranca.cat">www.vilafranca.cat</a>. Només es podran presentar a la Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

El dilluns 2 de desembre, a les 8 del vespre, al mateix Escorxador, hi haurà una sessió pràctica per aclarir dubtes sobre les subvencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: