Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

130 persones han participat a la primera activitat del curs d’El camí del riu

Es tractava d’una sortida que arrencava des de Sant Sadurní d’Anoia, on conflueixen els rius Lavernó, Anoia i Bitlles, seguint el camí del riu fins a Sant Quintí de Mediona.

Unes 130 persones hi van participar amb la voluntat de conèixer l’entorn fluvial del Penedès. Un entorn que s’està promocionant de forma conjunta entre els diversos municipis pels quals passen rius i els seus afluents. A la zona de Sant Sadurní, per les característiques de l’entorn, s’hi poden veure espècies animals com tortugues o algun teixó. Però també aus migratòries i ocells de grans dimensions.

Tot i que a la caminada també va participar gent de fora de la comarca, la majoria dels excursionistes eren dels municipis que participen del projecte El camí del riu. És el cas de la Marina Puertas i el David Ribas.

El camí del riu és un itinerari pels espais fluvials dels rius Mediona-Bitlles, Lavernó i Anoia al qual s’han incorporat recentment els municipis de Santa Margarida i els Monjos, amb el riu Foix, i Vilafranca, amb la riera de Llitrà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: