Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vint-i-cinc artistes participen en la primera edició del Concurs de Pintura Ràpida de Sant Martí Sarroca

El diumenge 6 d’octubre es va celebrar a Sant Martí Sarroca el Primer Concurs de Pintura Ràpida. Va ser tot un èxit de participació, amb la inscripció de 25 artistes, alguns d’ells de reconegut renom.

Els organitzadors volen agrair l’interès demostrat per tots els participants. Calia tenir més de 18 anys i realitzar un quadre durant el matí del diumenge relacionat amb el paisatge de Sant Martí. Alguns participants es van quedar pels voltants del Conjunt Monumental i d’altres es van repartir per diversos indrets del poble. Mentrestant, al pati d’armes del castell hi havia la possibilitat de gaudir d’un esmorzar.

El primer premi va ser per a Andreu Satorra, el segon per a Ramon Pujolà, i el tercer per a Ernest Descalç. També és va atorgar un accèssit a Néstor Sanchíz. Totes les obres guanyadores han quedat en propietat de la Comissió Organitzadora i s’exposaran al castell de Sant Martí, juntament amb la resta d’obres participants. Properament, els quadres guanyadors es subhastaran en un sopar solidari amb fins benèfics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: