Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una delegació de cooperativistes del Rif visitarà el Penedès per conèixer experiències de cooperatives catalanes

La visita ha estat organitzada per l’ONG penedesenca EqualMón, promotora del projecte conjuntament amb l’Association de Femmes au Rif.

Durant quatre dies, d’aquest diumenge fins dijous vinent, dues representants de cooperatives de dones de la regió del Rif, la presidenta de l’associació AFFA i un representant de l’Ajuntament d’Ajdir, localitat pròxima a Al Hoceima, visitaran diverses cooperatives i organitzacions de cooperatives catalanes i penedesenques. L’objectiu de la visita és que la delegació del Rif conegui de primera mà diverses experiències empresarials de cooperatives catalanes.

EqualMón impulsa un projecte de dinamització de cooperatives de dones. En aquest projecte també estan implicats els Ajuntaments de Vilafranca del Penedès i d’Ajdir i les cooperatives penedesenques Nou Set i Nou Verd. El projecte té el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: