Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats comença dissabte la campanya Signa un vot per la independència

Aquesta campanya de l’ANC té per objectiu demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme una consulta abans del 31 de maig de 2014 i si no és possible, que aquesta petició sigui entesa com a voluntat favorable perquè els representants electes declarin la independència de Catalunya d’acord amb el dret internacional.

A Subirats per  tal de donar a conèixer la campanya i començar a recollir signatures es faran actes a diferents nuclis del municipi.

Aquest dissabte es presenta la campanya a Ordal amb la participació de Jaume Marfany, vicepresident de l ‘ANC, i  Joan Bofill, membre de la Junta Peticional de l’Alt Penedès. L’acte tindrà lloc a l’ ateneu Ordalenc, a un quart de 9 del vespre, i és obert a tothom.

L’ANC Subirats ja ha constituït la Junta Peticional i durant els mesos de novembre i desembre estarà present als diferents nuclis del municipi per animar a la població a signar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: