Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SOS Sanitat espera que l’alcalde convoqui en breu l’audiència pública

La plataforma SOS Sanitat Vilafranca i comarca valora com un primer pas que, desprès de mesos d’espera, s’hagi començat a informar als grups polítics municipals.

Ara esperen que l’alcalde “no defugi les seves obligacions i convoqui l’audiència pública que 1500 persones li han demanat per debatre la situació de la xarxa de salut pública a Vilafranca i a l’Alt Penedès”.

Segons SOS Sanitat, la mobilització ciutadana ha estat determinat perquè, de moment, s’hagin aturat els rumors d’eliminació de serveis a l’Hospital Comarcal, però mostren la seva preocupació perquè “continua endavant la substitució de personal i el canvi de mètode de treball del PADES”.

SOS Sanitat considera que l’audiència pública ha de servir per clarificar la situació actual i perquè, sota el lideratge de Vilafranca, les institucions de la comarca, els professionals i les entitats d’usuaris de la salut fixin una estratègia comuna per fer pinya i defensar tots a la una els serveis sanitaris públics de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: