Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SOS Ensenyament Alt Penedès es manifesta en suport als mestres de les Illes

Mestres, pares i mares i alguns infants es van concentrar ahir dimarts a la tarda, a la plaça de la Vila de Vilafranca, per mostrar públicament el seu suport a la vaga indefinida dels docents de les Illes Balears.

Pancartes, senyeres i samarretes grogues acompanyaven la manifestació de rebuig a la política lingüística del govern popular de les Balears i a la política de retallades en matèria educativa. En nom de la plataforma SOS Ensenyament Alt Penedès, Genís Sàbat, feia un símil entre la seva lluita i les reivindicacions en matèria d’ensenyament de Catalunya, plantejant la concentració com un acte conjunt de la comunitat educativa penedesenca a favor de l’educació pública i de qualitat.   La plataforma també denuncia el bloqueig de la majoria de mitjans de comunicació estatals a la vaga indefinida dels docents de les Balears i reivindica que es difongui la seva lluita. Per Sàbat, són un exemple per a tota la societat.   Nascuda per implicar la societat i la comunitat educativa en la defensa d’un millor model d’ensenyament públic, la plataforma SOS Ensenyament Alt Penedès també es manifesta un dimarts al mes, sota la fórmula del Berenar groc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: