Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sindicalistes Solidaris exposen a Vilafranca la seva última campanya

“Si està malament arregla-ho!" és el títol de la última campanya de Sindicalistes Solidaris, una ONG vinculada a la UGT, per cridar l’atenció sobre els valors de la cooperació sindical internacional.

La campanya ha desembarcat a Vilafranca, a la sala d’actes de l’Escorxador, en forma d’exposició, en el marc del Solidaritats 2013. A través de cinc panells, un catàleg i un vídeo la mostra denuncia l’explotació laboral i la desprotecció que pateixen els sindicalistes arreu del món. També posa de manifest la importància d’un sindicalisme fort, com explica Francisco Neira, director de Sindicalistes Solidaris.

Neira fa una crida als ciutadans a continuar col.laborant en projectes de cooperació internacional, malgrat la crisi econòmica. En aquest sentit, Sindicalistes Solidaris reconeix haver retallat els seus projectes de cooperació, que tot i així es mantenen al Marroc i a El Salvador i Nicaragua.

L’antiga Fundació Comaposada se centra ara en dos eixos de treball que es resumeixen en autoreforma sindical i treball digne. Fins el 28 d’octubre, l’exposició, que busca la interactivitat, permet anar descobrint els seus continguts, tot girant manetes i cilindres o fent rotar fotografies. En la inauguració, aquest dimarts, Sindicalistes Solidaris va agrair a l’ajuntament de Vilafranca el suport que els ha donat des de fa 12 anys.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: