Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sanjosex i Chicuelo han refermat a Vilafranca l’èxit del seu projecte conjunt

El músic de l’Empordà Carles Sanjosé i el guitarrista barceloní Juan Gómez “Chicuelo” van aconseguir congregar al teatre municipal Cal Bolet prop de dos cents espectadors que es van deixar endur per un espectacle únic.

La unió d’aquests dos músics ha servit per a crear un so diferent, lluny d’una simple barreja entre pop rock i flamenc. I la resposta a Vilafranca corrobora l’èxit del projecte conjunt, nascut en principi com a espectacle únic dins del Festival Connexions.

Entre el repertori del concert predominaven els temes de Sanjosex. No van faltar cançons com L’Animal salvatge o Coses meves. Però també van sonar temes de Ray Heredia o cançons populars com La Tarara i El cant dels ocells.

A l’escenari, la fórmula funcionava amb completa naturalitat i entesa.

El teatre municipal Cal Bolet estrenava divendres amb aquest concert les reformes que s’havien estat ultimant durant la setmana. El resultat d’aquests treballs és un vestíbul més ampli, amb una taquilla oberta, i la millora de l’escomesa elèctrica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: