Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recaredo celebra 10 anys sent certificat per Bureau Veritas

Més de 400 persones van commemorar, dissabte, els deu anys d’ençà que l’organisme independent Bureau Veritas certifica els processos d’elaboració a les caves Recaredo de Sant Sadurní.

Bureau Veritas certifica des del 2003 que Recaredo elabora a partir de vinyes pròpies veremades a mà i cultivades de manera ecològica i biodinàmica; la vinificació i elaboració de caves amb més de trenta mesos de criança; l’ús del tap de suro natural durant la criança, així com l’aclarit manual en pupitres de les botelles o el desgorjat a mà sense congelar el coll de l’ampolla.

L’esdeveniment, batejat com a “Un tast de nassos”, va comptar amb la presència dels nassos d’or Jofre Tarrida, Eduard Solà, Montse Velasco i el sommelier David Seijas que van donar a conèixer d’una manera lúdica les anyades que Recaredo posarà a la venda a partir del mes de novembre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: