Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plega el regidor d’Hisenda d’Olèrdola, Artur Santacana

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, celebrat aquest dilluns, ha inclòs la renúncia com a regidor d’Artur Santacana. Tant ApO-PM com CiU coincidien en reconèixer la dedicació que el fins ara regidor d’Hisenda ha tingut a l’Ajuntament en els 6 anys que ha estat al consistori.

El govern posa de relleu la seva decisiva actuació en mantenir unes finances municipals sanejades, mentre que CiU valora que “sobta” com s’ha produït la renúncia.

Juanma Samblás, veí de Can Trabal i número 7 a la llista presentada per Alternativa per Olèrdola, s’incorporarà com a nou regidor d’ApO-PM. La seva presa de possessió està prevista pel proper ple municipal, a finals d’aquest mes d’octubre.

A la sessió no hi va assistir el mateix Artur Santacana per motius laborals. La falta d’un regidor del govern va provocar que fos necessari el vot de qualitat de l’alcalde per a desempatar i aprovar els punts del ple on hi havia desacord entre els dos grups.

Amb els vots a favor d’APO-PM i el posicionament contrari de CiU, el ple va aprovar una modificació de pressupost per valor de 290.000 euros, dels quals 260.000 es destinen a amortització de crèdit.

També es va aprovar el padró a 1 de gener de 2013, que recull que a Olèrdola hi ha 3.625 habitants.

Durant la sessió es va donar compte del preceptiu informe trimestral de tresoreria, que certifica que el període mitjà de pagament de les factures és de 22’6 dies i es va aprovar un mapa de capacitat acústica, elaborat per la Diputació, que assenyala que els nivells de sorolls al municipi estan dins de la normativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: