Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Periodistes i tour-operadors d’Itàlia, Alemanya, Regne Unit i els Estats Units visiten el Penedès enoturístic

Coincidint amb el punt més àlgid de la verema, durant aquests dies, el Penedès ha rebut a diferents grups de periodistes i agències de viatge de tot el món, que han visitat el territori amb l’objectiu d’explicar la nostra regió  i per avaluar les possibilitats turístiques del mateix i poder així programar tours i propostes turístiques pels seus clients.

En el cas de les agències, entre els dies 26 i 29 de setembre dos grups van visitar el Penedès, un provinent del mercat britànic i l’altre d’Alemanya, ambdós cercant propostes de valor relacionades amb l’enoturisme, la gastronomia i el patrimoni.

En el cas dels professionals de la premsa, un grup de periodistes dels Estats Units, van visitar caves i cellers del Penedès, i van realitzar activitats enoturístiques com un maridatge amb xocolates i un taller de vinya.

 

Ja per acabar, els dies 30 de setembre i 1 d’octubre un grup de periodistes italians, especialitzats en turisme del vi i modernisme, va visitar el nostre territori, amb un complet programa de visites a caves i cellers i museus, acompanyat de l’excel·lent gastronomia del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: