Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova Esquerra Catalana ha donat el tret de sortida per presentar llista a Vilafranca el 2015

El passat dissabte, dia 5 d’octubre, va tenir lloc a Sant Celoni una sessió de<br /> la segona assemblea de la organització política Nova Esquerra Catalana<br /> on es van portar a aprovació el reglament per a unes eleccions<br /> primàries.<br /> <br />

També es va presentar un document base a càrrec del responsable<br /> d’organització política del Consell, Pere Almeda, on exposava a debat<br /> els cinc punts fonamentals que han de servir de full de ruta d’una<br /> alternativa ideològica d’esquerres, progressista i catalanista.<br /> Aquesta trobada assembleària ha estat el tret de sortida a la<br /> constitució d’un nou model de sistema polític, social i econòmic on<br /> els representants de cada àmbit territorial tindran com a eina de<br /> debat en els discursos dirigits a la ciutadania de cara a les<br /> eleccions municipals del 2015.<br /> És per això que NECat Vilafranca començarà a treballar amb tots els<br /> vilafranquins que comparteixin aquesta declaració de<br /> principis amb l’objectiu de portar a terme un programa electoral de<br /> cara a les eleccions municipals del 2015 a fi de presentar-se en<br /> aquestes eleccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: