Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nadal serà el cava oficial de la Setmana de la Joieria que se celebra a Barcelona

Caves Nadal participa en la Setmana de la Joieria de Barcelona que se celebra fins aquest cap de setmana a Barcelona.

A més de ser el cava oficial d’un dels certàmens de joieria més important d’Europa, Caves Nadal és un dels protagonistes de la secció <em>Joia &amp; DO del Saló Joia Barcelona </em>on s’exposen joies dissenyades per deu alumnes catalans de les cinc escoles oficials de grau superior de joieria artística de Catalunya, totes elles inspirades en el Penedès i més concretament en les vinyes i el celler de la finca Nadal de la Boadella.

Aquests alumnes van realitzar el juliol passat una estada de cinc dies a Caves Nadal per impregnar-se del món del vi i el cava. Durant aquest temps van dissenyar a la seu de l’Escola Arsenal de Vilafranca les joies que es poden veure al saló. Les deu peces de joieria inspirades en la vinya seran subhastades el pròxim 15 de desembre i els beneficis es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: