Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 70 participants a les Jornades Europees del Patrimoni a Subirats

Les Jornades Europees del Patrimoni a Subirats 2013 van ser dedicades al poble medieval de Torre-ramona, catalogat Bé Cultural d’Interès Nacional i de només una cinquantena d’habitants. Des de fa tres anys, el segon diumenge de cada mes, el Patronat de Turisme de Subirats ve organitzant amb gran acceptació la ruta “Torre-ramona: Sorprenent i misteriosa” per descobrir aquest espai històric envoltat de vinyes.

El passat diumenge es va seguir el mateix itinerari en una edició especial amb motiu d’aquestes jornades amb la participació de més de 70 persones. Es va poder conèixer la Confraria del Cava. El Palau Gralla va obrir les seves portes per mostrar la seva història senyorial. L’Església de Sant Joan Sesrovires i el cementiri parroquial, on reposen les víctimes d’un desgraciat accident produït a l’antic pas a nivell, durant els anys 20 del segle passat, va ser el primer misteri per descobrir. Es va poder admirar una vista panoràmica de tot el nucli envoltat de vinyes al peu del Castell de Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: