Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Menys obres, però de més qualitat a la 3a Operació Còmic

El lliurament dels premis del 3r concurs de còmics Operació Còmic, celebrat divendres a la biblioteca Torras i Bages, ha servit per inaugurar l’exposició amb els treballs participants.

Aquesta tercera edició del concurs de còmic, organitzat per l’ajuntament de Vilafranca i la Biblioteca Torras i Bages, ha comptat amb 18 participants, menys que en la darrera edició, però hi ha més qualitat segons el responsable tècnic de Joventut, Rúben Calvo.

 

El concurs Operació Còmic té per objectius sensibilitzar i fomentar el gust per la lectura i la creació artística i promoure l’art del còmic entre els joves, a banda d’acostar-los fins a la Torras i Bages.

A la 3a edició hi han participat, bàsicament, joves del Penedès i de la província de Barcelona.

L’Arnau López de 13 anys i de Viladecavalls ha guanyat en la categoria de 12 a 17 anys. Dibuixa des de petit i segons ens deia, el seu somni és treballar a la Marvel.

En la categoria de 18 a 30 anys ha quedat guanyadora la Marisa Martínez, una barcelonina de 24 anys. Tant il·lustra com dibuixa còmics, gènere en el qual se sent més còmode perquè li permet transmetre emocions. Ella mateixa ens comentava la seva trajectòria artística i formativa.

 

El premi al millor autor local ha recaigut en Andrés García.

La 3a Operació Còmic ha repartit més de 2.500 euros en premis en metàl·lic i en espècies.

L’exposició de les obres presentades a la 3a edició del concurs Operació Còmic es poden veure a la Torras i Bages i posteriorment als instituts de Vilafranca i a l’escola d’art Arsenal.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: