Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai de Formació Teatral del Casal convoca el segon premi de dramatúrgia Rosa Florido

L’EFIT dóna així continuïtat a la primera edició del premi, que va guanyar l’any passat el vilafranquí Xavi Mañé amb el seu text “Fugaç”. Les obres que es presentin al concurs han de ser originals, inèdites i escrites en català, amb una extensió d’entre 20 i 50 pàgines i vuit personatges com a màxim.

La directora de l’escola Maria Rodríguez ha explicat que el jurat d’aquest any està format per l’ex professora de l’EFIT Marina Mestres, l’actor Jaume Muntané i el president de la Coordinadora de Grups de Teatre Amateur de l’Alt Penedès Josep Badia. Un canvi respecte l’any passat és que s’ha allargat el termini de lectura per als membres del jurat.

Durant la presentació de la segona edició del premi, el guanyador de l’any passat Xavi Mañé ha explicat que estan a punt de començar els assaigs per a estrenar a principis de l’any vinent “Fugaç”. En aquest cas, Mañé ha volgut assumir la direcció, tot i que en principi es preveia que fos l’equip de l’escola qui portés a escena el text.

“Fugaç” és una obra que es pot resumir com una declaració d’amor, segons les paraules del seu director, i estarà protagonitzada pels actors barcelonins Carles Garcia Llidó i Jesús Lloveras i el vilafranquí Toni Regueiro.

Les obres que es presentin al segon premi de dramatúrgia Rosa Florido es poden portar al Casal abans del 30 de desembre. El premi està integrat per una selecció de llibres de teatre contemporani, la representació de l’obra al Teatre del Casal, amb direcció de l’equip de l’EFIT, i una desena d’exemplars de l’obra publicats en paper.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: