Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de la nova piscina de Sant Sadurní, d’aquí a unes setmanes

Aquesta setmana, operaris de la brigada municipal realitzaran unes obres d’arranjament al carrer Gelida en el tram que correspon entre la cruïlla amb el Passeig de can Ferrer i el carrer Dr. Puigvert, a l’alçada del Centre d’Atenció Primària.

L’actuació consistirà en la reparació d’una de les voreres, que es troba molt malmesa pel desgast i per la força de les arrels dels arbres.

L’obra serà el preludi de la intervenció que s’iniciarà en poques setmanes a la zona esportiva municipal, on es construirà una nou vas exterior que es convertirà en la piscina d’estiu d’adults.  Part de l’arbrat serà trasplantat i es traslladarà al camí rosa del barri de La Triola i als voltants de la pista de petanca municipal, al Gat Cendrer, però d’altres exemplars es talaran ja que les possibilitats de mantenir-los amb vida són pràcticament nul·les.

Durant els dies que es prolonguin aquestes obres d’arranjament es produiran talls de circulació i s’impedirà l’estacionament i el pas de vehicles, a excepció dels busos que fan el transport escolar al centre Jacint Verdaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: