Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Juguem 2013 superen els 2.300 visitants, tot i el Barça-Madrid

Les sisenes jornades lúdiques del Penedès Juguem 2013 han tornat a ser un èxit. Els organitzadors calculen que, durant aquest cap de setmana, entre 2.300 i 2.400 persones han passat pel recinte firal per a participar de les jornades; una xifra que supera els 2.200 visitants de l’any 2012.

L’assistència era tot un repte enguany perquè les jornades coincidien dissabte a la tarda amb el derbi Barça-Madrid. Però, els aficionats als jocs han respost, sobretot el diumenge.

Les Juguem s’han estructurat en cinc zones: jocs de taulell i cartes, jocs de rol, wargames, videojocs i jocs electrònics i jocs esportius. Aquest any hi ha hagut diverses novetats, com la creació de dues zones més: una de jocs de jardí i una altra de tallers, sobretot per als més petits. També s’ha duplicat el nombre de competicions respecte l’any passat i ha augmentat significativament la presència de botigues. D’altra banda, per primer cop han comptat amb voluntaris per a la organització.

Les jornades estan plenament consolidades, no només entre els aficionats catalans, sinó també entre el públic de la resta de l’estat. Una mostra d’això és que l’alberg municipal ha tingut plena ocupació aquest cap de setmana.

 

L’Àlex Miret creu que part de l’èxit de les Juguem és la diversitat que ofereixen, tot i que bona part dels assistents vénen interessats pels jocs de taula.

Les Juguem tenen múltiples objectius com la divulgació de la gran quantitat de jocs que existeixen, la creació d’un espai de trobada per als aficionats als jocs, el foment del joc a qualsevol edat i la creació de relacions socials mitjançant el joc en comunitat. Les jornades estan organitzades per les associacions ADALT i La casa dels estranys i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: