Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC Vilafranca es presenten amb el repte “de transformar la societat i construir un nou país i una nova Vilafranca”

Les Joventuts d’Esquerra Republicana a Vilafranca van fer la seva presentació pública el passat divendres davant d’un nombrós públic jove i van transmetre les ganes i la força amb què volen participar en aquests moments cabdals i decisius pel país.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de tres diputades al Parlament, la Teresa Vallverdú, la Marta Vilata i Anna Simó. La vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó va definir les JERC com “una escola de ciutadania”.

La diputada d’ERC va assegurar també que “és evident que la independència no resoldrà per si sola tots els problemes que tenim, però és l’única manera de poder solucionar-los” i va advertir a aquells que “es venen abans que els comprin” que aquesta vegada ningú podrà aturar “el camí cap a la llibertat”.

La crisi econòmica i com afecta al jovent va ser l’element central de la intervenció de la diputada de les JERC, Marta Vilalta, que va dir que  “la crisi no l’hem provocat els joves però la patim amb exili, retallades educatives i precarització laboral”.

El nou portaveu local, Lluís Montané, va assegurar que les JERC “serem a les aules i al carrer i a tot arreu on calgui per aconseguir la independència”. Montané va assegurar que “som conscients del moment històric que ens ha tocat viure i de la responsabilitat que comporta”.

El nou comitè de les JERC Vilafranca està format per Lluís Montané, portaveu; Carles Roca secretaria d’organització; Adrià Roman, secretaria de finances; Marçal Nieto, secretaria de política municipal; Alba Saumell, secretaria d’instituts; Abril Soler i Laia Ibañez, secretaria d’activisme; Pere Sàbat, secretaria de comunicació i 2.0; Anna Canals, secretaria d’igualtat i dona; i Oriol Casanellas com a conseller nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: