Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC es presenten a Vilafranca aquest divendres amb Anna Simó, Teresa Vallverdú i Marta Vilalta

Les joventuts d’ERC arriben a Vilafranca i es presenten aquest divendres a l’Escorxador a partir de les 8 del vespre. Ho faran amb la presència de tres diputades al Parlament de Catalunya, Anna Simó, Teresa Vallverdú i Marta Vilalta i del portaveu  local, Lluís Montané.

Les JERC s’han marcat com objectiu treballar per aconseguir implicar el jovent de Vilafranca en la lluita per la independència i per canviar el model social i econòmic imperant, així com en les polítiques de joventut que es fan a Vilafranca reclamant sobretot un nou local per a joves.

Així, com les JERC a nivell nacional, obren la porta a tot el jovent que vulgui participar activament en la lluita per l’alliberament nacional amb el 2014 com a horitzó.

Aquest any s’han creat les seccions locals de Sant Sadurní, Sant Quintí i Font-Rubí i ara la de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: