Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní ofereix una guia d’activitats d’educació per la igualtat, la mediació, la salut i la cooperació

El departament d’acció social de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha presentat als centres educatius de la vila la Guia d’activitats d’educació per la igualtat, mediació, salut i cooperació per al curs 2013-2014.

Es tracta d’una guia que proposa activitats gratuïtes a les escoles i instituts, algunes aprofitant la celebració de Diades internacionals com el Dia de la Salut de les dones, de les persones amb discapacitat o el Dia mundial contra el tabac, entre d’altres. S’hi poden trobar activitats i tallers per treballar la violència envers les dones, trobades per treballar la mediació, treball sobre educació sexual, malalties com la Sida, salut dental, alimentació saludable, prevenció del tabaquisme i l’alcoholisme, primers auxilis, reforç de l’autoestima, consum i jocs per la pau, la solidaritat i els drets humans.

La guia l’han elaborat els departaments de igualtat, mediació, salut i cooperació de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: