Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca congela la totalitat de les ordenances fiscals per al 2014

En el darrer Ple Municipal celebrat aquest dijous a Sant Martí Sarroca, l’Ajuntament va aprovar les ordenances fiscals per a l’exercici 2014. L’Equip de Govern, format pels regidors de CiU, va proposar congelar les ordenances i en alguns casos fins i tot baixar impostos. La mesura va ser valorada positivament pels partits de l’oposició, que, tot i no estar d’acord en alguns criteris, va considerar beneficiosa per als martinencs la contenció d’impostos presentada.

A part de congelar-se les ordenances, s’abaixa el tipus impositiu de l’IBI del 0,49 al 0,47, s’amplien les bonificacions fiscals per a famílies nombroses i també s’abaixen les plusvàlues, entre d’altres conceptes. Es mantenen tots els serveis, no ha calgut fer-ne cap retallada en cap any.

El Ple també va servir per fer una modificació de crèdit per incorporar el romanent positiu de l’any passat i destinar-lo a inversions. En el darrer punt es va aprovar la segregació de l’expedient de les modificacions del POUM, per aprovar-les sense el tema de la urbanització del barri de La Bleda i així tenir més temps per negociar amb Urbanisme la millor sortida possible per al barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: