Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa enceta la temporada d’espectacles familiars amb overbooking

Aquest diumenge, la mascota de la Xarxa donava la benvinguda als nens i nenes que arribaven a Cal Bolet disposats a passar una bona estona amb l’espectacle musical Bambi, una vida al bosc.

Aquesta obra d’El Replà Produccions ha encetat la temporada d’espectacles familiars de la Xarxa a Vilafranca. El primer trimestre de la temporada consta de 3 espectacles, un al mes. La diversitat prima per sobre de tot, com explica Laia Castejón de la Xarxa.   El cérvol Bambi, creat i popularitzat per Disney, va fer les delícies dels infants que van omplir el teatre Cal Bolet. I és que l’estrena no podia anar millor i aquest primer diumenge es va saldar amb overbooking de públic. No és la primera vegada que els passa d’ençà que només programen una única sessió, per això recorden que les entrades es poden comprar amb antelació.   El proper espectacle de la Xarxa és el 10 de novembre amb titelles a càrrec de la companyia Xip Xap, però abans a l’Auditori actuen The Penguins que porten un espectacle de música reggae per xics. El concert tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: