Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Anna Gual guanya el Premi Pare Colom amb L’ésser solar

El passat 21 d’octubre, la ciutat mallorquina d’Inca va acollir la presentació dels llibres mereixedors dels Premis Pare Colom de Poesia, Narrativa i Teatre que ha publicat l’editorial Lleonard Muntaner Editor.

La vilafranquina Anna Gual, mereixedora del premi en la categoria de poesia, va presentar-hi el poemari <em>L’ésser solar</em>, un llibre que ha anat escrivint durant els darrers quatre anys i que sorgeix de les experiències viscudes tant a la seva terra com en les seves estades a l’estranger, com Marroc, França i Canadà.

Amb el seu tercer llibre, Gual reafirma una veu poètica intensa i commovedora. La seva obra l’ha revelat com una de les veus joves més trencadores i fresques de la literatura catalana actual.

Nascuda a Vilafranca, es dedica professionalment a la gestió d’esdeveniments culturals. Actualment desenvolupa la seva feina com a coordinadora general del Most Festival, el festival de cinema co-organitzat entre el Vinseum i el Cine Club Vilafranca. A partir de novembre presentarà el llibre a diferents localitats del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: