Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès estrena pàgina web per relacionar els seus associats

La pàgina estarà operativa a l’adreça de sempre, www.uepenedes.com i respon al canvi de plantejament de la Unió Empresarial del Penedès, que ara vol centrar-se en oferir als seus associats instruments per fer relació, contactes i, en definitiva, negoci.

El nou web, creat per l’empresa de Sant Sadurní Social Mirror, és senzill i intuïtiu; es nodreix dels continguts que han anat aportant les empreses associades, inclosos fotografies i vídeos. I s’estructura en tres eixos fonamentals: la possibilitat de trobar possibles clients, proveïdors i col·laboradors, la difusió dels serveis i productes de les empreses associades i el seu paper com a eina de consulta. El web també difon les activitats de la UEP i la naturalesa de l’organització i permet consultar documents de caràcter tècnic que poden ser útils per als usuaris. També inclou un apartat que servirà com a borsa de treball. La Unió Empresarial del Penedès està treballant actualment en diverses àrees d’actuació: el finançaments, l’energia, la internacionalització i la intermediació amb l’administració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: