Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentadora Anna Simon, nova Reina del Cava

La periodista i presentadora catalana Anna Simon va ser coronada dissabte al vespre Reina del Cava 2013, en un acte que va omplir la plaça de la vila de Sant Sadurní a vessar.

Simon, que actualment presenta a Antena 3 el programa Por arte de mágia i col•labora a El hormiguero, va lluir durant la coronació un vestit de núvia de Rosa Clarà fet amb tul de seda natural, amb l’escot en forma de cor i un detall d’encaix amb pedreria.

Abans de la coronació, l’humorista Pep Plaza va inaugurar la XXXII Setmana del Cava amb un pregó farcit de les imitacions que l’han fet popular. El rei Joan Carles, Guardiola, Boris Izaguirre o Carles Canut van ser alguns dels personatges que van passar per la plaça de l’ajuntament de la mà de Plaza. Després de la coronació d’Anna Simon com a Reina del Cava es va encendre un castell de focs d’artifici.

Els actes de la XXXII Setmana del Cava es reprenen aquest dimecres amb el XXXI Congrés Internacional del Cava, que enguany portarà per títol Les aliances del cava. Aquest dissabte, 12 d’octubre, hi haurà la tradicional jornada de portes obertes a les caves de Sant Sadurní, mentre que el 19 d’octubre s’ha programat la cerimònia d’Investidura dels Joves Confrares, que aquest any es trasllada a Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: