Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llibreria Jepi guanya un premi a l’Excel·lència i guanya en les 3 categories, en el concurs d’aparadors de la Setmana del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní va ser l’escenari en el que es van lliurar els premis al Concurs d’Aparadors de la XXXII Setmana del Cava, un concurs organitzat per SOM Sant Sadurní amb la col·laboració de la Confraria i que rep el suport de l’Ajuntament.

En aquesta edició hi han participat un total de 10 establiments, el mateix número de l’any anterior, tot i ser molts més els aparadors que han engalanat els seus aparadors en motiu de la XXXII Setmana del Cava que clourà aquest diumenge dia 13 d’octubre.

Pel que fa als guardons, per primer cop en la història del concurs un establiment rep la màxima puntuació per part de tots els membres del jurat en totes les categories. Llibreria Jepi va ser guardonada amb una placa especial amb motius al·legòrics a Sant Sadurní com a premi a l’excel·lència en les tres categories. Aquest establiment va ser també el que va rebre més vots del públic i per tant el guanyador en la categoria d’aparador més popular.

Donades les circumstàncies d’excepció resultants de la votació, el jurat va decidir guardonar també als establiments que van quedar en segona posició en cadascuna de les 3 categories. Els premis van ser per Adolfo

Fotografia com a segon aparador més artístic, Ferreteria Robert Cardús com a segon aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i la Botiga del Xavi com aparador que millor integra els components de la vinya i el cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: