Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada “Oportunitats de negoci a Chefchaouen” engega un contacte permanent entre les empreses penedesenques i el Marroc

La visita de la delegació marroquina de la ciutat de Chefchaouen ha continuat aquest matí al Centre Àgora amb una jornada titulada “Oportunitats de negoci a Chefchaouen”.

La sessió estava adreçada a emprenedors i empresaris que volien conèixer les oportunitats que presenta aquesta ciutat del nord oest del Marroc per implantar nova activitat, exportar o fer-hi inversions.  A partir d’aquesta jornada, el Centre Àgora acollirà un punt d’informació permanent per posar en contacte les empreses penedesenques que ho desitgin amb el Marroc.

En el transcurs de la sessió, la consultora de suport a la internacionalització de la Cambra de Comerç de Barcelona i responsable de projectes de l’empresa For Export Consulting Loubna Benyamina ha explicat que el Marroc està en ple desenvolupament, obert als inversors i amb diversos avantatges respecte d’altres països.

Loubna Benyamina també ha destacat que, tot i que la diferència entre cultures és important, l’entesa sempre és possible i de fet ja s’està produint, amb més de 800 empreses catalanes instal·lades al Marroc.

Les empreses catalanes i espanyoles que tenen delegacions al Marroc són de múltiples sectors, entre els quals la indústria, el tèxtil, l’energia i el màrqueting i la comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: