Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La intel·ligència sexual ha centrat la conferència del dia internacional de la salut mental a Vilafranca

La setmana de la salut mental 2013 a Vilafranca està comptant amb diverses activitats que tenen la voluntat de trencar estigmes sobre les malalties mentals.

Ahir, en motiu de la celebració del dia internacional de la salut mental, el psicòleg, terapeuta sexual i de parella Dani Borrell va oferir la conferència “La intel·ligència sexual”. La xerrada girava entorn d’aquest concepte, tenint en compte la importància de la sexualitat en la salut mental de qualsevol persona, tingui o no diagnosticat un trastorn.

La conferència era, per tant, oberta a tothom i partia de la base d’ensenyar a la societat que, de salut mental, tots en tenim, en millors o pitjors condicions. Dani Borrell explica que la sexualitat és una àrea tant potent com fràgil.

La conferència va ser presentada per la regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas, qui va destacar la importància que tota la societat s’impliqui en millorar la qualitat de vida de les persones que tenen algun problema de salut mental. Els actes de la setmana de la salut mental continuen amb exposicions, contes per als més petits i caminades organitzades en col·laboració amb el Centre Excursionista del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: