Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada celebra aquest cap de setmana la seva festa del most, amb el mercat de pagès i la pujada del ruc al campanar

Els actes s’inicien aquest divendres, amb la inauguració a les 8 del vespre del mercat de pagès, a la plaça de la Ginesta. Després a les 10 de la nit, davant de l’Ajuntament sortirà la cercavila que acompanyarà el ruc de la Granada a la plaça de l’església per celebrar la pujada al campanar. En acabar es farà la primera edició del Musicmost.

Per dissabte està prevista a les 12 del migdia al Centre Cívic la presentació del llibre “A peu per la Via Augusta”. A continuació en el mateix lloc l’Escola de Música de l’Alt Penedès oferirà un concert vermut.

De cara a la tarda, entre els actes previstos, destaca l’estrena del camp de bitlles catalanes, a la zona verda al costat del centre cívic, a 2/4 de 5 de la tarda; i el correfoc que es farà a partir de les 11 de la nit amb els Diables de la Granada, els de Torrelles del Llobregat, els d’Ordal i el de Vilallonga, del País Valencià.

Finalment, diumenge les activitats s’iniciaran amb una sardinada popular a l’esplanada del Centre Cívic a les 9 del matí. A les 10, al polígon industrial Fondos de l’Estació, sortida de la novena cursa de resistència de BTT. A les 11 del matí, a la plaça de l’Església plantada de gegants que participaran en la posterior cercavila. A la tarda, a 2/4 de 6, a la casa de Cultura sortida de la cercavila infantil que acabarà a la plaça de l’Església amb la pujada del ruc petit i una xocolatada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: