Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major del Baltà serveix per iniciar el curs amb una activitat engrescadora i participativa

Els alumnes del Baltà Elias de Vilafranca van celebrar dimecres a la tarda la seva festa major. Una activitat que ja fa alguns anys que serveix d’alguna manera per iniciar el curs escolar i que al mateix temps és una carta de presentació del centre, sobre tot per a les famílies que hi són per primera vegada.

El director de l’escola, Josep Anton Felices, recorda que la intenció sempre ha estat donar a conèixer la festa major entre els alumnes i les famílies, tot i que la majoria ja la viuen intensament a finals d’agost; però també que sigui una eina que ajudi a presentar el centre i mostrar com és treballa a totes les famílies. Una festa que, tot i tenir sempre un mateix motiu, sempre presenta alguna novetat. En aquesta ocasió hi havia música en directe, i el pregó era cantat. Els encarregats de presentar la festa eren els alumnes de 6è, amb dos dels alumnes que feien de presentadors i la resta oferint el pregó cantat d’aquest any. Laura Beltri i Roger Fígols feien de presentadors i ens ho explicaven així. Després del pregó cantat per els alumnes de sisè, els nens i nenes des de P3 a sisè van anar representant els diferents balls de la Festa Major, davant l’atenta mirada dels seus companys i dels seus pares, mares i familiars que van acostar-se fins a l’escola per gaudir d’aquesta activitat festiva. Amb els drac i l’àliga per obrir I amb l’acompanyament de gralla, flabiol, i timbal en directe, que era una de les novetats d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: