Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Laroc de Vilafranca supera ja els 40 cantaires i es fixa com a objectiu aportar dinamisme i innovació a la música coral

La Coral Laroc ha celebrat el passat dimecres dia 23 d’octubre la seva assemblea anual, en què s’ha aprovat la nova estructura organitzativa i els projectes per a aquesta temporada, en què la Laroc compta amb 43 cantaires de Vilafranca i d’altres indrets de l’Alt Penedès.

Aquesta  participació de persones compromeses amb la Laroc permetrà seguir augmentant la qualitat del cor i les activitats que l’entitat duu a terme al llarg de l’any.

La Coral Laroc s’ha marcat com a objectius principals la concepció dinàmica i innovadora dels seus concerts i el progrés constant en l’evolució musical. Així mateix, la Laroc vol continuar apostant per una participació activa en el món cultural i també en actes solidaris. Un altre dels eixos d’actuació és l’organització d’un acte innovador que fomenti la música coral en col·laboració amb altres disciplines artístiques. Actualment la Laroc està preparant la seva participació en el concert participatiu en què s’interpretarà el Glòria de Vivaldi i que tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Vilafranca el 10 de novembre a les 7 de la tarda. D’altra banda, la coral prepara ja els concerts de Nadal i una jornada de formació amb el reconegut director Poire Vallvé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: