Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral Infantil l’Espinguet de Vilafranca ha iniciat ja el curs 2013-2014

Aquest passat 1 d’octubre, dimarts, la coral infantil vilafranquina ha començat la seva activitat per aquest curs. Una nova temporada en que mantenen les ganes i la il·lusió, i també el dia dels assaigs, els dimarts.

Així, el petits assagen els dimarts de 2/4 de 6 a un quart de 7 de la tarda; els mitjans comencen a 2/4 de 6 i acaben a 2/4 de 7; mentre que els grans comencen a 2/4 de 7 de la tarda per acabar a les 8 del vespre.

Tot i que el curs ja s’ha iniciat, els nens i nenes que tinguin ganes de cantar amb l’Espinguet encara poden acostar-se el dimarts al Claustre de Sant Francesc i demanar més informació. També es pot fer per mail a <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: