Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La consulta ciutadana per l’educació a Catalunya vol implicar la societat contra les retallades i la manca de consens

Ahir a la tarda, representants del sindicat Comissions Obreres han instal·lat una urna de la consulta ciutadana per l’educació davant de l’Ateneu Municipal.

Aquesta consulta, que s’ha fet i es continuarà fent per diversos punts del territori, pretén involucrar la societat contra les retallades en educació i la manca de consens en lleis com la recentment aprovada LOMCE.

A la consulta es fan tres preguntes senzilles: si s’està d’acord o no amb l’aprovació de la LOMCE, amb les retallades i amb la qüestió lingüística. Des de Comissions creuen totalment necessari que els ciutadans diguin la seva en una matèria tan important com és l’educació.

Cuéllar opina que els governs han de deixar de canviar constantment la legislació al voltant de l’ensenyament i arribar a acords amb la comunitat educativa.

La consulta ciutadana per l’educació a Catalunya ha estat promoguda, a més de per CCOO, per la USTEC-Stes, el Sindicat d’Estudiants, la FAPAC en representació de les famílies i diverses assembles plataformes i organitzacions del món de l’ensenyament. Qui vulgui informar-se respecte la consulta ho pot fer a través consultaeducacio.blogspot.com.es/, on es pot exercir el vot telemàtic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: