Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava investirà els germans Joan, Josep i Jordi Roca com a Confrares d’Honor

El reconeixement es farà avui en el marc de la Investidura Tardoral de l’entitat, que aquest any, amb caràcter excepcional, es trasllada de la seu de l’associació, al barri subiratenc de Torre-ramona, a les Caves Freixenet.

El reconeixement que han rebut els germans Roca els darrers anys, han estat clau perquè la Confraria els hagi escollit per ser ambaixadors de l’entitat arreu del món. Codirectors del Celler de Can Roca, Joan, Josep i Jordi Roca compten amb tres estrelles Michelin i enguany han estat considerats Millor Restaurant del món. Com és tradició, juntament amb els nous Confrares d’Honor, la Confraria del Cava investirà dilluns nou Confrares de Mèrit Nous, juntament amb els nous membres de número de l’entitat. Entre els personatges que han estat triats per ser investits Confrares de Mèrit hi ha el  periodista de RAC1, Toni Clapés, l’humorista Pep Plaza, el meteoròleg Francesc Mauri o el ciclista  Joaquim “Purito” Rodríguez. La investidura és un dels actes que s’inclou en la XXXII Setmana del cava que va començar fa quinze dies amb la coronació d’Anna Simon com a Reina del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: