Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La caravana d’educació viària de la Fundació Mapfre formarà els alumnes d’almenys sis escoles durant la seva estada a Vilafranca

Aquesta setmana, la Fundació Mapfre ha instal•lat a la Rambla de Sant Francesc una aula i un circuït de karts per a la formació d’escolars de 10 a 12 anys sobre educació viària.

La caravana comença amb una part teòrica que permet als alumnes assolir els coneixements bàsics sobre senyals, prioritat i circulació i continua amb la participació al circuït, amb conductors i vehicles, vianants i agents de la policia local que regulen el trànsit.<br /><br />La caravana de la Fundació Mapfre ha passat per dotze ciutats i Vilafranca és la darrera. La idea de la iniciativa és aconseguir abaixar els índexs de mortalitat infantil derivada dels accidents de trànsit.<br /><br />La caravana està tenint una bona rebuda per part de municipis i escoles. A la formació, els responsables comproven que, a vegades, cal aclarir conceptes.<br /><br />A Vilafranca, la Policia Local ofereix sessions de formació a les escoles en matèria de seguretat viària.<br /><br />La caravana serà a Vilafranca fins dijous.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: