Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya “Un país normal” s’estrena amb èxit a l’Alt Penedès

Una quinzena de voluntaris d’arreu de la comarca, coordinats per Òmnium Cultural, han repartit aquest dissabte passat 5.000 fulls volants entre Vilafranca, Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos.

La iniciativa vol apuntalar l’exercici del dret a decidir amb arguments diversos i en positiu.

La campanya, impulsada per Òmnium Cultural, ha començat simultàniament a tot Catalunya amb una bustiada massiva arreu del país.

Els voluntaris i voluntàries que han participat en la bustiada de l’Alt Penedès havien rebut formació prèvia i han estat coordinats pel comitè comarcal de campanya. Aquesta acció d’abast nacional donarà pas a d’altres accions locals de proximitat, que volen implicar entitats i persones d’arreu del territori. La campanya “Un país normal” serà l’activitat principal d’Òmnium Cultural per aquest final d’any i pel 2014.

Les persones interessades en participar-hi poden adreçar-se a Òmnium a l’adreça de correu, .

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: